Over ons

Notariaat Zuidlaren & Aa en Hunze is een veelzijdig notariskantoor met een enthousiast team van drie notarissen en een team van ervaren medewerkers. Het notariskantoor is gevestigd in Zuidlaren en Gieten. Als team geven we alle aandacht aan verdieping en perfectionering van onze dienstverlening, werksfeer en teamgeest. We willen onze positie in Drenthe en Groningen versterken en uitbouwen, door consistent te werken aan kwaliteit en toegankelijkheid.

We spelen graag een rol in plaatselijke en regionale evenementen, en we zijn betrokken bij maatschappelijke en culturele organisaties. Verder ondersteunen we kunstenaars door ze te laten exposeren in onze kantoren, met vrije toegang voor iedereen. Op deze website houden we u op de hoogte van de evenementen en exposities.

Notariaat Zuidlaren & Aa en Hunze is succesvol. Alle medewerkers van het kantoor weten waar ze voor staan en zijn zich ervan bewust dat het notariële werk dat zij doen een maatschappelijke verantwoordelijkheid met zich meebrengt.

De notaris levert rechtszekerheid en is een onpartijdig deskundige op juridisch en fiscaal gebied. Voor een aantal zaken kunt u niet om de notaris heen. U bent bijvoorbeeld wettelijk verplicht de notaris in te schakelen voor een testament, schenking, erfenis, de aankoop van een huis of bedrijfspand, de oprichting van een BV of de overdracht van aandelen.

Steeds vaker zijn we ook adviseur voor juridische kwesties. Wij proberen altijd samen met u alle mogelijkheden te bekijken en te zoeken naar rechtszekere antwoorden, ook als we daar een langere weg voor moeten bewandelen. Dit ziet u terug in ons motto: ‘wij leiden u naar rechtszekerheid’.

Notariaat Zuidlaren