Juridisch spreekuur

Als particulier of ondernemer krijgt u regelmatig te maken met uiteenlopende juridische vragen. Deze vragen zijn vaak snel op te lossen in een kort gesprek. Daarom houden we elke maand een juridisch spreekuur, in Zuidlaren en Gieten. Soms is er een probleem waarvan u niet zeker weet of u een notaris of een advocaat in de arm moet nemen.
Voor het juridisch spreekuur in Zuidlaren dient u van te voren een afspraak te maken zodat wij u goed te woord kunnen staan. In Gieten wordt het juridisch spreekuur samen met Jolanda Raatjes van Raatjes Advocatuur te Gieten verzorgd en hoeft u van te voren geen afspraak te maken.

Het spreekuur is vrijblijvend en zonder kosten.

Vestiging Notariaat Zuidlaren

Met wie heeft u een gesprek?

Mr. Erwin Akkerman of mr. Gea Haak, beiden notaris te Zuidlaren.

Wanneer en waar is het spreekuur?

Het juridisch spreekuur is in Zuidlaren iedere derde dinsdag van de maand, met uitzondering van augustus en december, van 18.00 uur tot 20.30 uur.

Vestiging Notariaat Aa en Hunze te Gieten

Met wie heeft u een gesprek?

Mr. Michel Maris, notaris te Gieten of mr. Jolanda Raatjes, advocate bij Raatjes Advocatuur te Gieten.

Wanneer en waar is het spreekuur?

Het juridisch spreekuur is in Gieten iedere eerste maandag van de maand, van 17.00 uur tot 18.30 uur.

  • In de even maanden is het spreekuur op het kantoor van Raatjes Advocatuur, Brink 17.
  • In de oneven maanden is het spreekuur op het kantoor van Notariaat Aa en Hunze, Brink 21. De kantoren liggen vlak naast elkaar.

Daarnaast verzorgt mr. Michel Maris, notaris te Gieten, op iedere derde donderdag van de maand, van 16.00 uur tot 17.30 uur juridisch inloopspreekuur in ontmoetingscentrum De Boerhoorn aan de Zuides 50.